Лична Охрана - сигурност :: комфорт :: дискретност


Отзиви от клиенти на фирма ”Лична Охрана” Еоод


Със съпругата ми търсихме отговорна фирма,която да се ангажира със спокойното ни и приятно изкарване на семеен празник състоящ се в столично заведение за, което бяхме чували, че имало проблем със сигурноста на клиентите поради големият им брой тъй като там имаше участия с жива музика и известни изпълнители и беше много посещавано.

След кратко търсене в интернет попаднахме на сайта на ф-ма ”Лична Охрана” Еоод –(www.bgpersonalsecurity.com ) и решихме да ги наемем и да изпробваме услугите им за шофьори и персонална охрана. Вечерта премина страхотно и дори имаше създала се ситуация от пийнал клиент, който много бързо и тактично бе предупреден да не продължава конфликтното си поведение и изпратени с най-добри пожелания, което определихме като знак на култура и добро възпитание. Останахме много доволни от екипът от двама охранители и един шофьор, който шофираше личният ни автомобил а след него бяха колегите му със осигурен от фирмата служебен автомобил. Изказваме благодарност на управителя на фирма "Лична Охрана” Еоод Красимир Сумерски, който беше лично ангажиран с нас като нови клиенти на фирмата му. Със сигурност ще потърсим услугите им отново.

Др.Смилов управител на Дентални клиники ”София Краун”
С помоща на служителите на ф-ма ”Лична Охрана” Еоод, които денонощно в продължение на 30 дни даваха дежурства пред заведениeто, което ми беше отнето от некоректни съдружници с цел да бъда отстранен от бизнесa и фирмата ми, те успяха да намерят начин да се преодолее охраната, която бе назначена с условието да не ме допускат до обекта както и до счетоводството на фирмата ми и така успях да си възвърна собствеността и управлението над обекта. В последствие бяха образувани дела и преписки в полицията, на които бях подкрепен изцяло от техните свидетелски показания и не бях оставен и за миг с мисълта, че не мога да разчитам на помощта им занапред.

Изказвам благодарностите си на управителя на ф-ма ”Лична Охрана” Еоод Красимир Сумерски и разбира се на неговите отговорни служители.

От управителя на фирма ‘’АС ОПТИМУС” ЕООД с предмет на дейност заведения за хранене - пекарна ”BAGETI” и ресторант ”Махалото” в гр. София - Асен Александров Николов.
При съвместен бизнеспроект с управителя на луксозен хотел в гр. Ивайловград бях инвестирала време, средства и имущество, както в хотела така и в находящ се в него фризьорски салон. След разминаване във визията за развитието на хотела бях принудена да се оттегля от бизнеса и да оставя оборудването и инвестираните средства, без да ми бъде давано право да си ги възтановя, като не ме допускаха до него и ми бяха отправяни различни заплахи за разправа с мен и семейството ми. С помоща на служителите на ф-ма ”Лична Охрана” Еоод, които се отзоваха веднага пристигайки на място в гр. Ивайловград, влизайки в хотела заедно с екип от трима телохранители усях да получа достъп до скъпоструващо фризьорско оборудване и да си го взема, а също и да подам съответните жалби и преписки в полицията за обсебване на имущество и психически тормоз от страна на управителя на хотела, за които бях подкрепена изцяло от техните свидетелски показания и не бях оставена и за миг с мисълта, че не мога да разчитам на помоща им занапред.

Изказвам благодарностите си на управителя на ф-ма ”Лична Охрана” Еоод - Красимир Сумерски и разбира се на неговите отговорни служители.

От Катя Роуз - Мисис България 2011, Мисис Европа 2012 и Бизнес дама благотворител 2013
При редовните си посещения в нашия спортен клуб ”Stеel Fitness” се запознах с Красимир Сумерски, който идваше да тренира а също и да провежда кондиционни тренировки със собствено тяло за деца и юноши. Останах с много добри впечатления от постоянството му и решимостта за постигане на по-високи резултати както и от изградената система за тренировки с деца, включващи укрепващи тялото и гръбнака на децата упражнения и въвеждането им в света на бойните изкуства с приоми за самозащита. От наблюденията си по време на тренировките и опита си мога да кажа, че се справя много добре в спорта, има необходимите умения, качества и подход към децата, умее да поддържа концентрацията им по време на тренировките, с което да надграждат постигнатите резултати.

Никола Присов - управител и старши инструктор в “Steel Fitness”
Веднъж реших да използвам услугите на ф-ма ”Лична Охрана” и по-специално „Нощен живот” тьй като щях да излизам с по-малката ми сестра по заведенията в София. Не бях сигурен как ще мине вечерта а бях притеснен понеже сме мюсюлмани и не знаех как ще протече излизането ни да се забавляваме в непозната за нас среда. Шофьорът караше много спокойно и с професионализъм а служебният автомобил разполагаше с всички екстри: климатик, ел.седалки и разбира се добра музика. С охранителя на „Лична Охрана” Еоод, който ни придружаваше навсякъде се чувствахме много доре, тъй като той стоеше на близо, но дискретно и по нищо не личеше, че ни е охрана, това ни хареса, защото не попречи с нищо да се забавляваме. Бях спокоен за моята сестра, когато отиваше до тоалетните в претъпканото заведение, защото винаги беше придружавана от охранителя на „Лична охрана” Еоод. Веднага след приключването на приятната вечер поисках да се абонирам за услугата „Нощен живот” и направих годишен абонамент, който вече съм преполвил и съм много доволен и благодарен, че винаги мога да разчитам на точност, дискретност и първокласно обслужване за мен и близките ми предоставено в рамките на деня от „Лична Охрана” Еоод.

Изказвам благодарностите си на управителя на ф-ма ”Лична Охрана” Еоод Красимир Сумерски и разбира се на неговите отговорни служители.

От Enran Uddan, гражданин на Бангладеш и студент живеещ и развиващ семеен бизнес с вносни стоки в България.